اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان ، حکیم قیم طی  حکمی حمید رضا ماه ثانی را به عنوان دبیر ستاد اقامه نماز این شرکت منصوب کرد در متن این حکم آمده است :

هم زمان با افتتاح 17 پروژه نفت دولت سیزدهم، واحد 56(هیدروکراکر) و آخرین واحد بخش اول فاز 2 پالایشگاه آبادان به‌صورت برخط افتتاح شد.

 مدیرعامل پالایشگاه آبادان در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه: 

از واقعیت ثبت رکوردهای مختلف تا سودای تداوم پیشتازی

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در نشست صمیمانه با خبرنگاران به جان‌بخشی دوباره به قدیمی‌ترین پالایشگاه کشور در دولت سیزدهم اشاره و از تداوم تلاش‌ها تا ارتقای کمی و کیفی آن در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

قرارداد تامین مالی و اجرای بخش دوم فاز 2 طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان میان شرکت های پالایش نفت آبادان و ملی مهندسی و ساختمان وزارت نفت منعقد شد.

وزیر نفت با بیان اینکه صادرات نفت کشور اکنون نسبت به آغاز فعالیت دولت سیزدهم ۳ برابر شده و وصول درآمدهای ارزی نیز افزایش یافته است، تأکید کرد: هر دولتی در آمریکا سر کار بیاید نمی‌تواند مانع صادرات و تولید نفت ایران شود.

غلامرضا مکوندی رئیس  HSED  از حضور تیم های واکنش سریع  پالایشگاه آبادان در محل حادثه اداره بندر شهرستان آبادان خبر داد.

مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از توجه ویژه به پالایشگاه آبادان در بحث نیروی انسانی با توجه به شرایط خاص و استراتژیک آن خبر داد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در جلسه معرفی طرح جامع سایت باغ موزه صنعت نفت و دفاع مقدس این شهرستان، آمادگی خود را برای همکاری در عملیاتی شدن این طرح اعلام کرد.

نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل شرکت‌های نفتی به ریاست مدیرعامل پالایشگاه آبادان و مدیر پدافند غیرعامل منطقه آبادان برگزار شد.

باهدف استفاده از فناوری هسته‌ای در صنعت پالایش 

 پالایشگاه آبادان ۴ قرارداد با سازمان انرژی اتمی امضا کرد

ارتقاء امنیت وب با وف ایرانی