اخبار

مدیر اجرایی مدیریت دانش با اشاره به برگزاری نخستین نشست کمیته اجرایی مدیریت دانش شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، آن را مقدمه رسیدن به دانش فرا سازمانی دانست.

بیش از 70 درصد نمایندگان شرکت پالایش نفت آبادان در مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره مسابقات کشوری قرآن، نهج‌البلاغه و اذان شرکت ملی پالایش و پخش مقام آور شدند.

نشستی برای بررسی فرصت‌های همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در شرکت پالایش نفت آبادان برگزار شد.

مجتبی اصغری رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور و هیت همراه با حکیم قیم مدیر عامل شرکت پالایش نفت آبادان دیدار و از نزدیک با اقدامات و توانمندی های این شرکت در زمینه های مختلف آشنا شد.

دوره قرآن، نماز و اذان تحت عنوان «شمیم ملکوت» برای نخستین بار میان خانواده کارکنان و دیگر شهروندان آبادانی و خرمشهری توسط کانون فرهنگی، هنری و پرورش فکری شرکت پالایش نفت آبادان برگزار شد.

دورسوم و پایانی مسابقات لیگ برتر اسکواش آقایان باشگاه‌ های کشور در تهران پیگیری شد که تیم پالایش نفت آبادان در آخرین بازی خود با نتیجه ۲ بر یک تیم ملوان تهران را شکست داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، امیرحسین مزارعی  در رابطه با روند پیشگیری از این بیماری، اظهار کرد: با مشاهده موارد ابتلا در منطقه و کشور کمیته زیستی شرکت پالایش نفت آبادان شکل گرفت و مواردی برای مدیریت محیط و پیگیری از مشاهده موارد مشابه در محدوده پالایشگاه آبادان مصوب شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، محسن وزیری گفت: از ابتدای امسال برای پیگیری اهداف تعیین‌شده اداره آموزش که بر ارتقای نگرش، دانش، مهارت و قابلیت فراگیری تأکید دارد 46 دوره تقویتی فنی، تخصصی، HSE عمومی، مدیریتی و فوق‌العاده معادل ۲۰ هزار و ۳۵۴ نفر ساعت برگزار کرد.

مدیر پیاده‌سازی مدیریت دارایی فیزیکی شرکت پالایش نفت آبادان از برگزاری دومین دوره تسهیل گری RCA باهدف کاهش خرابی‌ها و افزایش ایمنی در شرکت پالایش نفت آبادان خبر داد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان با اشاره به‌دشواری و حساسیت وظایف واحد حراست این شرکت از آن به‌عنوان الگویی در عمل سریع باوجود دشواری یادکرد.

اعلام آمادگی بانک مسکن در اجرای طرح های توسعه ای و پروژه احداث مسکن برای کارکنان شرکت پالایش نفت آبادان محور جلسه ای بود که با حضور مدیرعامل بانک مسکن و نماینده مردم آبادان برگزار شد.

ارتقاء امنیت وب با وف بومی