رئیس برنامهریزی و سامانه های مدیریتی شرکت پالایش نفت آبادان در ادامه استقرار سامانه ( IPCMMS) از طراحی و بهرهبرداری از 11 فرم اداره کالای این شرکت خبر داد.
اردوهای دانشآموزی شرکت پالایش نفت آبادان برای اعزام ۱۵۰ نفر از فرزندان کارکنان آغاز شد.
مدیر اجرایی مدیریت دانش با اشاره به برگزاری نخستین نشست کمیته اجرایی مدیریت دانش شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، آن را مقدمه رسیدن به دانش فرا سازمانی دانست.
بیش از 70 درصد نمایندگان شرکت پالایش نفت آبادان در مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره مسابقات کشوری قرآن، نهجالبلاغه و اذان شرکت ملی پالایش و پخش مقام آور شدند.
نشستی برای بررسی فرصتهای همکاری شرکتهای دانشبنیان و فناور پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در شرکت پالایش نفت آبادان برگزار شد.
مجتبی اصغری رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور و هیت همراه با حکیم قیم مدیر عامل شرکت پالایش نفت آبادان دیدار و از نزدیک با اقدامات و توانمندی های این شرکت در زمینه های مختلف آشنا شد.
دوره قرآن، نماز و اذان تحت عنوان «شمیم ملکوت» برای نخستین بار میان خانواده کارکنان و دیگر شهروندان آبادانی و خرمشهری توسط کانون فرهنگی، هنری و پرورش فکری شرکت پالایش نفت آبادان برگزار شد.
دورسوم و پایانی مسابقات لیگ برتر اسکواش آقایان باشگاه های کشور در تهران پیگیری شد که تیم پالایش نفت آبادان در آخرین بازی خود با نتیجه ۲ بر یک تیم ملوان تهران را شکست داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، امیرحسین مزارعی در رابطه با روند پیشگیری از این بیماری، اظهار کرد: با مشاهده موارد ابتلا در منطقه و کشور کمیته زیستی شرکت پالایش نفت آبادان شکل گرفت و مواردی برای مدیریت محیط و پیگیری از مشاهده موارد مشابه در محدوده پالایشگاه آبادان مصوب شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، محسن وزیری گفت: از ابتدای امسال برای پیگیری اهداف تعیینشده اداره آموزش که بر ارتقای نگرش، دانش، مهارت و قابلیت فراگیری تأکید دارد 46 دوره تقویتی فنی، تخصصی، HSE عمومی، مدیریتی و فوقالعاده معادل ۲۰ هزار و ۳۵۴ نفر ساعت برگزار کرد.