مدیرعامل پالایشگاه آبادان در گفتگوی ویژه شبکه خبر؛ 

زمینه‌سازی برای همکاری‌های بزرگ میان پالایشگاه آبادان و سازمان انرژی اتمی

زمینه‌سازی برای همکاری‌های بزرگ میان پالایشگاه آبادان و سازمان انرژی اتمی

 مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در ارتباط زنده با شبکه سراسری خبر، مراودات میان این شرکت و سازمان انرژی اتمی کشور را زمینه‌سازی برای همکاری‌های بزرگ و دستیابی به دانش بومی‌شده برای استفاده در صنعت اعلام کرد.

  به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، حکیم قیم در بخش گفت‌وگوی ویژه شبکه خبر به مناسبت سالروز انرژی هسته‌ای، به پیشینه تاریخی پالایشگاه آبادان اشاره کرد و گفت: پالایشگاه آبادان به‌عنوان نخستین و بزرگ‌ترین پالایشگاه کشور با برخورداری از فناوری 100 سال گذشته تاکنون، تجهیزات جدیدی را ظرف 2 دهه اخیر نصب‌کرده است که برای تأمین و تعمیر برخی از این تجهیزات به دلیل تحریم‌ها با مشکلات جدی مواجه شده بود.

 وی افزود: ازجمله این تجهیزات سطح سنجش‌های رادیواکتیوی بود که در واحدهایی همچون بنزین سازی کاربرد دارد و سازندگان این تجهیزات از تامین آنها امتناع کرده و دستیابی به دانش آن را نوعی دخالت در کار خود قلمداد می‌کردند.

 مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان بابیان اینکه این شرکت برای رفع مشکل از 6 سال گذشته به سمت انرژی هسته‌ای داخلی روی آورده است، توضیح داد: آغاز همکاری‌ها با تعمیر تجهیزات بوده و در مرحله دوم استفاده از تکنولوژی بومی ساخت انجام شد و تجهیز تولیدشده در سرویس قرار گرفت و در ادامه بازدیدها و جلسات اخیر زمینه همکاری‌های بزرگ را فراهم ساخت.

 وی با یادآور شدن اینکه درزمینهٔ کنترل کیفیت و جریان محصولات مختلف، تجهیزاتی با فناوری پیشرفته موردنیاز است، افزود: در این شرایط سازمان انرژی اتمی به کمک پالایشگاه آمد و با دارا بودن تکنولوژی بالای بومی‌شده باعث شد پالایشگاه به‌جای اینکه مصرف‌کننده محصولات کشورهای دیگر باشد درخواست‌های خود را بسته به شرایط فرآیند و عملیات به سازمان انرژی اتمی ارائه نماید تا آن‌ها راه‌حل مناسب را برای رفع مشکل هر بخش عرضه کنند.

 به گفته قیم با توسعه همکاری‌های میان شرکت پالایش نفت آبادان و سازمان انرژی اتمی، پالایشگاه آبادان به‌جای اینکه همچون گذشته تجهیزات را طبق مشخصات کالاهای خارجی استفاده کند، اکنون می‌تواند تجهیزات خاص خود را با تکیه‌بر توان و تسلط بر فنّاوری تولید، از راه‌های علمی بومی‌سازی کرده و از آنها برای ارتقای کیفی عملکرد خود و تولید فرآوردهایی باکیفیت بالاتر استفاده کند.

ارتقاء امنیت وب با وف بومی