بازرسان بهداشت وزارت نفت با حضور سهروزه در جریان وضعیت بهداشتی پالایشگاه آبادان و بندر صادراتی ماهشهر قرار گرفتند.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در آیین تکریم و معارفه مدیران عامل سازمان منطقه آزاد اروند شرکت کرد.
کارشناسان ومدیران شرکت پالایش نفت آبادان و شرکتهای دانشبنیان پارک علم و فناوری خراسان رضوی در نشست های تخصصی، ابعاد مختلف عمل به توافق انجام شده برای بهرهگیری پالایشگاه آبادان از فناوریهای نوین را بررسی کردند. .
جمعی از مدیران شرکت پالایش نفت آبادان به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، فردین راشدی در این رابطه گفت: بورس انرژی ایران در آخرین نامه خود با تاکید بر استفاده از سازوکار شفاف عرضه محصولات تولیدی شرکت پالایش نفت آبادان در این بورس، اعلام کرد که این شرکت در سال ۱۴۰۳ رتبه دوم از نظر ارزش ریالی معامله و رتبه سوم از نظر حجم معامله در میان عرضهکنندگان بازار فیزیکی این بورس را کسب کرده است.
به دستور مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی کشور و با پیگیری های فردین راشدی مدیر عامل پالایشگاه آبادان با تلاش شبانه روزی و به همت متخصصان جهادگر پالایشگاه آبادان تولید سوخت هواپیماهای سبک و آموزش با فرمولاسیون جدید در دستور کار این شرکت قرار گرفت و به سر انجام رسید.
در نشست مشترک میان 2 شرکت پالایش نفت آبادان و مخابرات ایران مفاد تفاهمنامه همکاری میان این دو شرکت برای توسعه خدمات، زیرساختها و ارتقای پوشش شبکهای بررسی شد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان از انجام تعمیرات اساسی یکی از واحدهای حیاتی بنزین سازی در این پالایشگاه و کشور خبر داد .
مديرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ايران با اشاره به ظرفیتهای توسعهای این صنعت در سال ۱۴۰۴ و لزوم متنوعسازی روشهای تامین مالی برای تحقق سرمایهگذاری در صنعت پالایش عنوان كرد: لزوم حكمرانی درست در بدنه صنعت پالايش، زمينهساز سود پايدار برای سهامداران خواهد بود.
مدیر عملیات غیر صنعتی شرکت پالایش نفت آبادان از پیشرفت حدود ۶۰ درصدی پروژه تعریض و دیوار کشی بلوار شهید کارکوب زاده این شهرستان خبر داد.